Ta ett snabblån för att köpa begagnad bil

Ett snabblån är en smidig lösning när du vill fynda en begagnad bil snabbt. Inte minst är det en lösning om du saknar pengar för att betala kontant och inte vill bli bunden till ett billån.

Några fördelar med att ta ett snabblån är:

  • Erbjuder dig snabba återbetalningstider.
  • Går att ansöka via internet eller telefon.
  • Tvingar dig inte att sälja bilen om du hamnar i ekonomiska svårigheter.
  • Är ett enkelt sätt att finansiera din bil.

Det har sina fördelar att köpa din bil kontant eftersom det hjälper dig att ha kontroll på din budget. Till skillnad mot långvariga billån och privatlån blir den totala räntekostnaden med snabblån mindre. Sist och inte minst känns det bra att veta att du äger bilen och inte måste betala ett billån under flera år.

Hitta snabblån med hjälp av låneförmedlare

Den goda nyheten är att du inte behöver lägga ner tid och energi på att leta efter snabblån manuellt. Hos låneförmedlare online hittar du det bästa snabblånet med lägst ränta. Den bästa platsen att jämföra snabblån är på Lånakuten.com som jämför hos cirka 60 olika långivare. Naturligtvis lämpar sig dessa snabblån för mindre konsumtion och är alltid perfekt när du behöver snabba pengar. Ofta betalas lånet ut direkt. Kom ihåg att den totala räntekostnaden blir lägre med återbetalningstiderna som kan vara så korta som 30 dagar.

Sparar pengar

Ännu en fördel med att köpa en begagnad bil kontant med hjälp av ett snabblån är att du sparar pengar. Om du skulle ta ett billån måste du ha i åtanke att bilar sjunker snabbt i värde. När det gäller nya bilar tappar de mer än 20 procent av sitt värde första året. Det innebär att du kan bli skyldig mer pengar än vad bilen är värd om du har en lång återbetalningstid. Lösningen är att ta ett snabblån och betala vad bilen är värd i nuläget.