Klä om din bil

Relativt ofta kan en människa få ett ryck och vilja klä om möbler eller inreda nytt hemma. Men hur ofta tänker vi egentligen på att klä om i våra bilar? Är du trött på din gamla bilklädsel eller har du skrubbat om och om igen på fläckar utan att de går bort? Då kan det vara dags att ta bort det gamla och ta in det nya.

[IMAGE=cRCWSmbT9Ebr.jpg]

Reparera eller köpa ny?

När du vill snygga till inredningen i bilen och få en snyggare interiör, kan du välja att göra budgetvarianten och reparera det som redan finns. I den mån klädseln kanske har lossnat i sömmarna eller inte är helt förstörd kan det räcka med att sy om och tvätta eller kanske enbart byta ut någon bit här och var. Låt ett proffs göra detta åt dig om du inte är superhändig själv. Ett tips kan vara att färga om en ful klädsel, precis som när du färgar ett tråkigt klädesplagg för att liva upp det.

Inreda arbetsfordon

Om du använder bilen eller fordonet dagligen kan du behöva lägga ner lite mer energi på hur du inreder bilen än om du bara kör med den som vanligt. Här kommer även parametrar som funktion, utformning, material och design in i bilden. Det första du ska tänka på är att allt klaffar med branschen du jobbar inom och anpassa inredningen efter det. På Worksystem kan du få hjälp med din bilinteriör och beställa bilinredning i göteborg för att få den bästa balansen mellan inredning och utrustning. Det kan vara värt att åka ända dit för att få ditt fordon rätt utrustat!

Tänk på att om du ska inreda för arbete måste klädsel och material vara oerhört tåligt. Du kanske måste lägga verktyg med vassa kanter eller med extra tyngd på sätena dagarna i ända. Välj ett extra slitstarkt material och fråga din leverantör eller återförsäljare om råd.

Smarta tricks i bilinredningen

Förvaring och smarta lådor hör inte bara hemma i hall och sovrum – det finns massa tricks du kan använda dig av i bilen för att skapa bättre förvaringsmöjligheter och mer utrymme. Idag kan du hitta krokar, lådor och småskåp (till större arbetsfordon) som kan vara extra bra. Har du en vanlig bil kan du tänka på saker som ett rymligt handskfack och tillbehör för barnutrustning.

För designaspekten kan det vara kul att göra det där lilla extra i interiören. Vacker vit läderklädsel är fantastiskt snygg att titta på men det kräver vård och behandling för att hålla sig fräsch. Du kan även trycka upp eller brodera in företagsloggan i textilierna och köra runt med den i arbets- och reklamsyfte.

Fråga gärna ett antal olika återförsäljare vad de kan erbjuda just för dig och din bil!